Simpanan Masa Depan, Tolong Tekan ye..^_^

Rabu, 26 September 2012

SEGMEN : TANGKAP FOLLOWERS SEBANYAK MUNGKIN

 Segmen : Tangkap Followers Sebanyak Mungkin
 
http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html
 
 
ape yang menariknya pasal segmen adalah bannernya..first time ni zakiah try mklum lah baru je nak jinak-jinak dengan dunia blogger..sape yang berminat klik dkat banner atas ni k...
 
 
ni followers zakiah,still tak banyk pun..
 
 
TAG :
 


24 comments :

  1. eh, yang bertudung oren tu.. hana lah.hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehehe..nk ajk skli join segmen tu wlalupun zakiah sndri sbnarnya tak faham sngt..huhuhu...^.^

      Padam
  2. Salam dear.. Wah nice blog! Kalau sudi mehla join Segmen saya yang simple ni.:) http://www.aimisyahirah.com/2012/09/segmen-cik-misya-nak-follow.html

    BalasPadam
  3. ieza follow sini, jemput folo ieza ^^

    http://sayamintakmaaf.blogspot.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

    BalasPadam
  4. Selamat menangkap ^^
    datang dari segmen yg sama

    http://everythingseverythings.blogspot.jp/2012/09/segmen-tangkap-follower-banyak-banyak_27.html

    BalasPadam
  5. hye...
    salam perkenalan..
    datang terjah dan tangkap awak dari segmen yg sama !! :D

    BalasPadam
  6. haidah da follow blog awak! please3!!follow haidah balik tau! jgn lupe. i'm wait for you! :)

    http://aidablurr96.blogspot.com

    BalasPadam
  7. assalamualaikum....mama dtg dr segmen yg sama done follow...:)

    BalasPadam
  8. Salam Ukhwah . Done follow here :) , jemputlah singgah & follow blog :D

    http://diarikuwaniesyazwani.blogspot.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin_27.html

    BalasPadam
  9. Salam perkenalan ! Dah sampai pun blog awak. jom pergi blog saya pulak meh =)

    BalasPadam
  10. hai sy singgah sini :) meh2 follow n singgah :) dari segmen sama.
    http://www.kisahemasputih.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

    BalasPadam
  11. http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

    singgah sini dari segmen yang sama...HAPPY BLOGWALKING

    BalasPadam
  12. Datang berguling-guling merayau melalui Segmen Tangkap Follower Sebanyak Mungkin.. ;)

    http://www.erazfadli.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

    BalasPadam
  13. dtg terjah dari segmen sama !!
    done follow here :)
    http://www.aisyahhumaira.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html


    NIERA BARU KAHWIN MUDA !!
    JOM BACA KISAH NIERA > http://www.aisyahhumaira.com/2012/09/indahnya-bercinta-selepas-kahwin-par1.html

    BalasPadam
  14. salam.... saya dah follow sini...jom follow saya jugak
    http://kembaradrumstik.blogspot.com/2012/10/tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

    BalasPadam
  15. salam, saya follow blog ni dari segmen yang sama.. jom terjah blog saya yang tak seberapa ni dan follow sy kembali ok??


    http://irwanalessatyme.blogspot.com/2012/10/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

    BalasPadam
  16. berkunjung dari segmen yang sama~~
    ^_^

    http://bird7842.blogspot.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

    BalasPadam
  17. yuhuuu !! datang dari segmen yang sama !
    salam perkenalan =))

    like fanpage FL Bloghouse untuk update terkini atau follow twiterr. tq ! ^^,

    BalasPadam
  18. hye, terjah sini... datang dari segmen yang sama... jom terjah blog saya... http://thisismylife-eyka.blogspot.com/2012/10/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

    BalasPadam
  19. http://www.aynoranur.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

    saya dtg dan follow sini, salam kenal

    BalasPadam
  20. Assalamualaikum,

    Maaf sangat2 sebab lambat buat blogwalking... Harap kamu sudi singgah ke blog saya.

    http://lokmanramli.blogspot.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

    BalasPadam
  21. dari segmen yang sama . dah follow awak . harap follow blog saya kalau sudi :)

    http://www.cikfie.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

    BalasPadam