Simpanan Masa Depan, Tolong Tekan ye..^_^

Khamis, 12 September 2013

" Segmen 1st Mama "

 
hari nie plak zakiah nk join segmen yg di buat oleh blogger MAMA..hehehe..syarat-syarat nk join senang je..korang klik banner kat atas tu..nie "Segmen 1st Mama " jdi meh la kita sokong segmen nie k..:)..

38 comments :

  1. assalamualaikum... dear,
    dah follow mama ke? atau mama terlepas pandang.. ikut syarat dulu ye dear... apa-apa update mama ok.. :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. dah follow pown mama..gne button follow yg kat ats tu..:)

      Padam
  2. ok ok.. tak pe, mama mata dah kelabu kot, bz.. hihihi... terima kasih tau join... hihi...

    BalasPadam
  3. selamat bersegmen sis, kenit terjah dari segmen yg sama (^_^)

    http://rusukiri.blogspot.com/2013/09/segmen-1st-mama.html

    BalasPadam
  4. Hai...Dtang BW

    http://awanflufy.blogspot.com/2013/09/segmen-1st-mama.html

    BalasPadam
  5. #202 >> my lucky number

    follow dr

    http://zira-aziz.blogspot.com/2013/09/segmen-1st-mama.html

    BalasPadam
  6. Assalamualaikum, singgah dari segmen yang sama dan follow di sini. Jemput ke blog saya pula ya.

    BalasPadam
    Balasan
    1. in shaa Allah zakiah akn singgah..:)

      Padam
  7. salam..ayu dtg dari segmen yg sama..ada masa nanti singgah la ke blog ayu...tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/09/segmen-1st-mama.html

    BalasPadam
  8. membalas kunjungan dan follow kembali.

    BalasPadam
  9. fuza pun dah join

    http://fuzamusa.blogspot.com/2013/09/segmen-1st-mama.html

    done follow sini no210

    BalasPadam
  10. Salam..singgah dari segmen mama..Done follow sini..
    Jemput singgah dan follow saya jugak yer..=D
    http://farahwahyda.blogspot.com/2013/09/segmen-1st-mama.html

    BalasPadam
  11. salam perkenalan....
    Done follow you....
    Good Luck ok...

    BalasPadam
  12. salam singgah dan done follow. gud luck:)

    BalasPadam
  13. salam kenalan ..done follow #216..=D

    BalasPadam
  14. Terima kasih follow Ina.. Ina follow balik ;) Dari segmen yg sama :D

    BalasPadam
  15. singgah dari segmen yg sama..:)
    http://norminieza.blogspot.com/2013/09/segmen-1st-mama.html

    BalasPadam
  16. salam ziarah..

    membalas kunjungan.. :)

    BalasPadam
  17. follow awak.. balas kunjungan... :)

    BalasPadam
  18. salam.. singgah sini dari segmen yang sama & done folo sini..
    harap sudi singgah & folo http://warnawarnithecolorz.blogspot.com/2013/09/segmen-1st-mama.html

    >__<

    BalasPadam
  19. Singgah dari segment sama


    good luck

    http://iehahfarihah.blogspot.com/2013/09/segmen-1st-mama.html
    a.k.a
    http://coolstuffcdn.com/share/my/3510/4364910

    BalasPadam
  20. Singgah dari segmen yang sama. done follow^^

    http://samdia.blogspot.com/2013/09/segmen-1st-mama.html

    BalasPadam
  21. datang dari segmen yang sama dan follow jugak,nak mintak klik LIKE : LIKE LIKE LIKE ;)

    BalasPadam
  22. singgah sini dari segmen yang sama...

    http://tetikusmerah.blogspot.com/2013/09/segmen-1st-mama.html

    BalasPadam
  23. salam...sy singgah n follow sini...jempot singgah3 n follow kembali...dari segmen yang same...btw good luck ye.....(^_______^)
    http://ctamanaqim.blogspot.com/2013/09/segmen-1st-mama.html

    BalasPadam
  24. Assalam.. singgah BW dari segmen yg sama.. done follow sini.. jemput singgah :)
    http://khirkarya.blogspot.com/2013/09/segmen-1st-mama.html

    BalasPadam
  25. Salam, thanks yea sudi singgah & follow Qeela :D dtg singgah dr segmen yg same & done followed awk jugak ye :D

    BalasPadam
  26. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru? Share catanan2 sekolah atau e-books?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas mendowload dn upload music, foto-foto, video dm files lain dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    BalasPadam