Simpanan Masa Depan, Tolong Tekan ye..^_^

Rabu, 2 Mac 2016

DOORGIFT MUFFIN BAJET RM 1

Assalamualaikum..

Woww!! dah rasa lme gila tak update blog ni..last update tahun 2013..lme benor dah wei... sibuk sngt sejak beberapa tahun ni..n guess what??!!! i'm already married!!*terexcited sendiri..hahaha.. 

Update yg terkini slain dari dah berkahwin, skrg ni Zaa tengah sambung degree dlam course Culinary jga..tak lari bidang sangt pun sbb nk cepat hbs je..hahaha.. alhamdulillah mngkin dlm msa 6 bln ni Zaa akn tamatkan pengajian.

BTW..skrg ni Zaa tgh cuti semestar so agak bosan sikit tak buat apa-apa so merajinkan diri menjengah ke blog yg dah berhabuk teruk ni..sambil-sambil tu Zaa skrg tgh cuba memulakan bisnes perniagaan doorgift.. baru juga start so skrg ni dalam proses mempromosikan produk Zaa dan cuba mencari pelanggan tanpa pelanggan macam mana bisnes Zaa nak maju..*chiaa chiaa..hahaha.

For the information, Zaa buat bisnes jual muffin utk djadikan doorgift.. hrga tersangat lah MURAH iaitu bermula serendah RM 1..mana wei nk cari harga murah macam tu skrg ni.. Zaa tak meletakkan harga yang mahal adalah kerana tahu betapa banyak duit yg dikeluarkan untuk melangsung kan perkahwin dan dari kata yang lain Zaa nk mempermudahkan bakal-bakal pengantin diluar tu..

Buat masa sekarang ni Zaa hanya menyediakan beberapa jenis flavor iaitu Chocolate, Vanilla, Panda, Chocolate Chip, Vanilla Nuts, dan Pandan Coconut. Untuk basic flavor seperti Chocolate, Vanilla dan Pandan muffin adalah berharga RM 1 dengan minimum order 500 piece.. manakala harga utk mix flavor adalah RM 1.30 dengan minimum order 300 piece.. packaging untuk basic price tu adalah dalam plastik jernih dengan ikatan khas. Bagi memenuhi permintaan sesetengah bakal-bakal pengantin yang nak muffin dalam box, Zaa ada menyediakan muffin dalam gift juga..cuma perlu tambah 60 sen lepas tu dapat free TQ tag skli!!!.

Tahan lama tak muffin tu??? sebab muffin yg Zaa buat texture dia moist so cuma booleh tahan 7 hari sahaja tp kalau dibekukan boleh tahan sehingga 3 bulan!!!menarik kan!! so kalo nk makan tinggal reheat je dkat microwave lepas tu boleh makan dah..nyum nyumm..

Dekat bawah ni adalah gambar muffin serta packaging yang Zaa buat..jemput melihat..!!

v
v
v
v
v


untuk tahu dengan lebih lanjut boleh lawat dekat Fb page Zaa Doorgift Muffin Bajet RM 1..

tu je la kot utk sekarang ni..hehehe.. k bye..sampai jumpa lagi utk coretan yang akan datang..:)

3 comments :

  1. Heheh..btol2 lama ni tak update XD

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehehe..tu la psl..mood rajin bru ade balik..hahaha

      Padam
  2. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share foto-foto baju, kain dan accessories, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    BalasPadam