Simpanan Masa Depan, Tolong Tekan ye..^_^

Jumaat, 21 Jun 2013

SAYA KEMBLI LAGI.!!!

Assalamualaikum..
WAAAAA!!!!dah lme tak bkak blog nie..dah 5 bulan kowt tak bukak..cnfrm dah brsawang bnyk.. tiup2 sikit bgi buang sawang tu...fuhh!!fuhh!!fuh!!
rse nk nangis plak sbb terkenangkan blog yg trsayang nie dah dibiarkan tidak trusik..T.T..
banyaknya story yg nk zakiah cite kan dkat smua..*ade ke org nk tau??*..kesah plak..hahaha..terutama skli pasal pet2 zakiah yg comel2..hari tu zakiah cme ade 2 ekor gunie pig je kan iaitu COCO & MILO...tpi sekarangg...jeng jeng jeng....zakiah dah ade 6 ekor n sekor tgh tggu owner ambk so total 7 ekor lah..hehehehe..padan muka zakiah..hari tu nk sngt gunie pig yang panjng bulu, skrg dah ade 4 ekor bulu pnjng..hahahahah..*gelak bangga tu*..
pastu nk bgi tau yg mybe blog nie akan dlm proses renovation *class ko ayt*..sape yg ubh???ermm..yang pasti bkn zakiah sbb zakiah tak pndai sngt dlm bab edit2 blog nie..huhuhu..sape die???nnti zakiah akan wat story pasal org die ek..k la..setakat nie sahaja utk permulaan yg baru..wassalam..


0 comments :

Catat Ulasan