Simpanan Masa Depan, Tolong Tekan ye..^_^

Jumaat, 21 Jun 2013

Entry Utk Insan Yg Tolong Edit (Blog Dah Brwajah Baru)

Assalamualaikum..
 
yeaayyy!!!!blog dah okay..tak serabut mcm biasa..hahaha..hari tu zakiah ade janji nk buat n3 pasal insan yg tlg edit blog zakiah kan..so, malam nie bru ade masa nk buat..sambil2 layan cite SSID (Sebenarnya saya isteri dia),cite nie sweet gler kowt..meroyan je tgk keSweetAN dorang sampai skit gigi sebab manis sangt..hahaha..*meroyan sikit..
 
kini tibalah saat yang dinanti-nantikan..jeng!!jeng!!jengg!!..die adalah Mohd Zuhri..jom terjah blog dia laju-laju kat Sini..tak banyk yg zakiah tau pasal dia..tpi yg zakiah tau dia nie berbakat..kalo tak, takdelah dia nie terer edit blog kan..so, bgi mereka yg tak tau mcmne nk edit2 blog or tak berbakat mcm zakiah nie, korang bleh lah contact dia dkat facebook..korang bleh lah bicng dgn dia nnti..hehehe..
 
k, dah..ckup smpai sini je..nk layan cite SSID plak..jmpe agi..wassalam..^.^V


0 comments :

Catat Ulasan