Simpanan Masa Depan, Tolong Tekan ye..^_^

Ahad, 10 Mac 2013

SEGMEN :Tambah Followers dengan Patas!! TANPA BLOGWALKING!!

huhuhu...dah lme tak join segmen nie..ttbe rse berminat pulak nk join..syarat2 nk join senang je..korang boleh klik dkat banner kat bawah nie..:)
 





 
 
moh la kite join segmen nie ramai-ramai..:)..
its time to
TAMBAH FOLLOWERS..^.^v

8 comments :

  1. done follow back ! =) thanks join ! hehe .. goodluck ! =D btw , selalu lah singgah blog kami , coz kita tak tahu expired day bila .. heheh .. =D ouh ye , bole tak like page iera ? kalo tak boleh , page iera ada problem sikid , nati dia betolkan .. dia busy larh sekarang .. hehe .. harap maklum ~ =D

    http://aliaazlovely.blogspot.com/2013/03/segmen-tambah-follower-dengan-pantas.html

    BalasPadam
  2. http://youraremine.blogspot.com/2013/03/senarai-peserta-segmen-tambah-follower.html

    BalasPadam
  3. done follow you , follow back ? selamat berkenalan :D

    http://syuhadasyada.blogspot.com/2013/03/segmen-tambah-follower-dengan-pantas.html

    BalasPadam
  4. Mari join sini. ^^ Best!!

    http://meyrajohn.blogspot.com/2013/03/giveaway-topup-pearlcholic-birthday-by.html

    Thanks!!

    BalasPadam
  5. http://eyrrazerra.blogspot.com/2013/04/segmen-cerita-saya-paling-ohsem-by.html

    Mari join segmen yang Eyrra buat ni... Jom menjadi pengarah filem dalam segmen Eyrra ni.. Buat entry yang ringkas n padat jalan ceritanya... Mari mari mencuba... siapa kah cerita yang paling ohsem antara-antara blogger yang join segmen Eyrra ni...

    BalasPadam
  6. hai.ika dah nominated blog zakiah untuk Libster Award tau.jom join!

    BalasPadam
    Balasan
    1. laaaa..maaf lah ika, sya bru aktf blog nie blik cz bsy dgn stdy..tpi nnti kalo ade agi award atau pape jgn lpe ajak zakiah tau..:)

      Padam