Simpanan Masa Depan, Tolong Tekan ye..^_^

Rabu, 10 Oktober 2012

SEGMEN : JOM BLOGWALKING

 
SEGMEN : JOM BLOGWALKING
 
 
sekali lagi zakiah join segmen untk mengeratkan silarturrahim and of course lah nk meramaikan lagi follower zakiah yg masih sikit sangat.. banner die comel kan..hehehe..
 
 
kalau korang nak join, korang klik dekat banner yang comel nie k..
 
follower zakiah alhamdulillah meningkat la juga..tpi sebenarnya target zakiah biarlah follwer zakiah naik smpai 100 org..
 
 
 
so, zakiah harap lah followers zakiah akan meningkat..jeles tgk blog yg ramai followers..sape yg jdi follower ke 100 zakiah bgi hadiah..hehehe..


25 comments :

  1. alah...tak dapat nak jadi follower ke 100 gini sebab dah dollow dari awal...ekekeke...

    buatla ga takpun contest after follower dah cecah target...kompem saya join...=)

    BalasPadam
    Balasan
    1. hahaha..zakiah tak berani lagi nk buat contest..takt pula kalau buat takde sape nk join..lagi pun followers kite ciput je lagi..tgk dorng yg slalu buat contest msti followers dah beribu..pape pun thx sbb sokong blog zakiah yg tak sbrpe nie..

      Padam
  2. dari segmen yang sama :)

    http://ikapukpuk.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-blogwalking.html

    BalasPadam
  3. dari segmen yang sama..
    Eira singgah sambil follow
    http://eiraaikawa.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-blogwalking.html

    BalasPadam
  4. Salam kenal.. dari segmen sama
    Dah follow sini.. jgn lupa follow kita blk (^__^)
    http://ibuafinaazfar.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-blogwalking.html

    BalasPadam
  5. salam kenalan..dari segmen yng sama.. =)
    follow sini..
    kalau sudi meh la singgah sini :- http://hanyadihatiku.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-blogwalking.html

    BalasPadam
  6. membalas kunjungan dari segmen sama,,,
    http://cokeandsundae-sg.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-blogwalking.html

    BalasPadam
  7. Hye2 zakiah, sy singgah sni dr segmen yg sama... n follow kamu jugak.. haha... nti bila dah buat ga/contest/segmen, sy nak join tau.. hehehhe... :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. done follow u dear..hehehe..kalau adew rezeki nnti zakiah buat k..:)..trus sokong zakiah tau..^,^V

      Padam
  8. salam perkenalan.. dari segmen yang sama.. follow me..
    http://diaryak.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-blogwalking.html

    BalasPadam
  9. salam kenal! dah follow ur cute blog! follow me here k :

    http://the-red-heart.blogspot.com/2012/10/jom-blogwalking.html

    BalasPadam
  10. Hi, thanks join. sorry terlalu busy 2-3 harini.

    BalasPadam
  11. Salam. Wah your blog sgt menarik & ohsem! =) Jom join.. http://www.aimisyahirah.com/2012/09/segmen-cik-misya-nak-follow.html

    BalasPadam
  12. dr segmen sama.. done follow u dear ^____^

    http://zyra1121.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-blogwalking-by-adam-azra.html

    BalasPadam
  13. dari segmen yg sama (^_^)

    http://www.waneyzainuddin.com/2012/10/segmen-jom-blogwalking.html

    BalasPadam
  14. Follow..Follow..Follow!! :DD
    Follow Back yewwwww..

    http://azlyiejah.blogspot.com/2012/10/segmen-cik-misya-nak-follow.html

    BalasPadam
  15. bee datang naik kereta merah & follow...nak tau?
    jom ke blog sy

    http://dikbi.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-blogwalking-by.html

    BalasPadam
  16. kite singgah sini dari segmen yg same.. hai hai.. hehe :)

    BalasPadam
  17. salam ziarah..
    dari segmen yang sama..

    http://sicomel06.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-blogwalking.html

    BalasPadam
  18. Singgah dari segmen yg sama :)
    http://ftndiana.blogspot.com/2012/10/segmen-jom-blogwalking-by-adam-azra.html

    jemput join GA yg Diana buat
    http://ftndiana.blogspot.com/2012/10/surprise-giveaway-by-fd.html

    BalasPadam
  19. Done Follow !!
    dari segmen yg sama
    jom join segmen sy pula ada hadiah menanti anda !!!! TQ

    http://di-sini-bermula.blogspot.com/2012/10/jom-blogwalking-sampai-pengsan.html

    BalasPadam
  20. thanks follow saya yer... saya follow balik... :)

    BalasPadam