Simpanan Masa Depan, Tolong Tekan ye..^_^

Rabu, 7 November 2012

Picture Terbaru Anak-Anak Bulusku dan..Oh tidak!!Nak Praktikal dah!!

assalamualaikum...hehehe..msti makin bersawang blog tercinta zakiah nie kan..fuhh!!fuhh!!fuhh!! bgi hilang habuk-habuk yg ade tu..hari tu zakiah ade janji kan nk letak pic anak-anak bulus zakiah yg kat sandakan sekarang...nie hah pic dorang...selamat melihat-lihat..^.^

LOLY CEMONG dan LULU GOJES
sayangnya lulu dkat loly..kucing pown tau berkasih sayang..
ni time nk bawa gi vaccine..
bukan main poze die time tido..
nie mse tunggu giliran dekat klinik vet with my sister..
loly tu tak nk  ambk pic,tu muka mencuka je...
me and lulu gojes..^.^
my sis Robiatul and loly cemong..^.^

setakat tu je lah pic anak-anak bulus zakiah yg dekat sandakan..nk tgk tak anak bulus zakiah lofy??nak atau tak zakiah ttp akan letak.. :P..hehehe...serius, lofy membesar dah...temuk-temuk zakiah dah mkin temuk and gebu gitu...tgk kat bawah nie..

comelll kannnnn...>.<V
makin besar makin garang je muka die..kan dah nk jdi kucing dewasa..yg penting..
mata tetap besar...0.0
manja sangat anak sekor nie sekarang...hehehe
tu lah pic anak zakiah lofy..lofy sekarang mkin manja dengan zakiah...tido pown msti nak dengan zakiah..kalau zakiah tak bawa die masuk bilik, nanti die akan cakar-cakar pintu sambil ngiau sampai zakiah bukak pintu baru die diam n trus landing atas katil...bru sebulan zakiah tinggalkan lofy tpi die dah cepat membesar..nie nk pergi praktikal lagi seminggu lebih n terpaksa tinggalkan lofy agi untuk tiga bulan ntah macam mne lah die plak..zakiah terlepas saat-saat ketika die membesar...sedihnya..T.T..harap die takkan lupakan mommy die...

tukar topik pula...tdi zakiah ambil result sem 3..alhamdulillah..zakiah dpt president list agi...pointer zakiah 3.63...tu pown 4 orang je yg dpt PL...segala usaha zakiah akhirnya berbaloi jua...zakiah dah dpt tempat praktikal iaitu dekat Ri-Yaz hotel dkat pulau duyong kuala terengganu...sesape yg ade family area ctu nk minta tlg carikan rumah atau bilik untuk zakiah sewa...urgent dah nie...btw...for those yg bce entry zakiah, terima kasih banyk-banyak...^.^V..jgn bce je..komen la sekali...:)..zakiah minta diri dulu...assalamualaikum..

4 comments :

  1. selamat berpraktikal di sana...hujung2 tahun ni hope cuaca okay2 saja di terengganu...btw, gebus2nya kucing2...dah lama tak bela kucing, hukhukhuk

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehehe...bela lah sekor...msti best tau.dpt hilangkn tension..btw, thx..harap smua brjln dgn lncar kat sna..:)

      Padam
  2. yg color orange tu comel sgt!

    saye ade jgak nama poren hihihi

    BalasPadam
    Balasan
    1. comelnya nme..msti die pown comel jgak..:)

      Padam